Overslaan en naar de inhoud gaan

Being Van Gogh

van 10 november tot 8 januari

Over deze immersive

Deze expo met persoonlijke vertellingen dompelt je onder in de innerlijke wereld, de dromen, de hoop en de angsten van de grote kunstenaar. Het is een waargebeurd verhaal gebaseerd op van Goghs brieven aan zijn broer Theo.

Een unieke ervaring

Art Dome presenteert "Being Van Gogh" op een unieke manier: met enorme 360° en full dome projecties, schitterende muziek en adembenemende special effects.
Het ontroerende verhaal wordt op een levendige manier verteld!

Wandel in de voetsporen van de kunstenaar

De tentoonstelling belicht vele belangrijke aspecten van Van Goghs leven en werk - zijn relaties met broer en familie, zijn ambities en teleurstellingen, zijn armoede en toewijding aan het werk, zijn artistieke zoektocht en twijfels, herinneringen en voorgevoelens. Het lijkt alsof de kunstenaar zelf tot het publiek spreekt, want het script is gebaseerd op van Goghs brieven.

Er is geen fictie, alleen een vrijmoedig en intiem gesprek van de kunstenaar zelf. Deze aanpak stelt de bezoekers in staat het leven en de kunst van de grote meester optimaal te begrijpen.

Bestel je tickets voor Being Van Gogh

Tickets voor een andere immersive bestellen? Bekijk dan ons programma.

De immersive zal stipt op het aanvangsuur starten. Kom dus best 15 minuten voor aanvang naar de ARTDOME. Zo mis je zeker niets van het spektakel!