Overslaan en naar de inhoud gaan

Banksy

The Art of Rebellion

van 10 november tot 8 januari

Over deze immersive

Wereldberoemd en toch nog steeds een groot mysterie.."Banksy. The Art of Rebellion" is een spectaculaire meeslepende show gebaseerd op Banksy's straatkunst.

Wereldberoemd en anoniem

Al in 2010 plaatste "Time Magazine" hem op zijn lijst van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld, naast persoonlijkheden als Barack Obama, Steve Jobs en Lady Gaga. Tot op heden weet niemand wie Banksy is of wat zijn echte naam is, maar iedereen kent zijn afbeeldingen, die overal op stadsmuren verschijnen en soms provocerend commentaar leveren op wereldgebeurtenissen.

Deze immersive brengt Banksy's boodschappen in een nieuw formaat - als een volledige koepelshow met dynamische soundtrack.

Democratische kunst

Banksy ziet zichzelf als een bevrijder, een dolende ridder die ten stijde gaat om je te herinneren aan je eigen kracht. Het punt is dat kunst echt democratisch moet zijn, en niet slechts een revelatie voor de opperklasse van de samenleving.

Art Dome vertelt je het verhaal van de beroemdste kunstrebel op de meest revolutionaire manier - door zijn muurschilderingen tot leven te brengen.

Bestel je tickets voor Banksy

Tickets voor een andere immersive bestellen? Bekijk dan ons programma.

De immersive zal stipt op het aanvangsuur starten. Kom dus best 15 minuten voor aanvang naar de ARTDOME. Zo mis je zeker niets van het spektakel!