Overslaan en naar de inhoud gaan

Praktisch

Op deze pagina

Plan je bezoek

Openingsuren & locatie

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 11.00u tot 20.00u
Donderdag: 11.00u tot 22.00u
Vrijdag: 11.00u tot 22.00u
Zaterdag: 11.00u tot 22.00u
Zondag: 11.00u - 18.00u

Wanneer je een immersive boekt, zal dit voor een bepaald uur zijn. De immersive zal starten op dat exacte uur. We raden je dan ook aan om 15 minuten op voorhand al aanwezig te zijn.

Rijnkaai, 2000 Antwerpen

ARTDOME Antwerpen is gelegen aan de bocht van de Schelde, vlak achter de Waagnatie.

Contactinformatie

E-mailadres: [email protected]

Bereikbaarheid

ARTDOME ligt in een stadsdeel in volle ontwikkeling. Dat kan de bereikbaarheid beïnvloeden. Hou de gewijzigde verkeerssituatie in Antwerpen en rond ARTDOME in het oog via deze link: https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/home. Maak indien mogelijk gebruik van het openbaar vervoer of de fiets.

Met de Vélo

De 2 dichtstbijzijnde Vélo-stations zijn in de Amsterdamstraat en het station Red Star Line. Meer informatie op www.velo-antwerpen.be.

Met de trein

Vanuit het station Antwerpen-Centraal geraak je gemakkelijk tot ARTDOME, met een van onderstaande bus/tramlijnen. Dienstregeling van de treinen kan je terugvinden via www.nmbs.be.

Met de tram of bus

Tram 24 (van Silsburg naar Havenhuis)
Afstappen aan halte Antwerpen London, komt om de 10 minuten. (700m wandelen)

Tram 7 (Mortsel - Eilandje)
Afstappen aan halte Antwerpen MAS, komt om de 10 minuten. (350m wandelen)

Bus 17 (van UZA via Centraal Station naar Brouwersvliet)
Afstappen aan halte Felixpakhuis. (1 km wandelen)

Met de hop-on hop-off bus

Vertrekt (ondermeer) aan het Astridplein en rijdt tot aan de ingang van het Red Star Line Museum, net tegenover ARTDOME.

Parkeren

Er is een betalende openbare parking vlakbij ARTDOME, naast Waagnatie. Parking Rijnkaai (https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/auto-taxi/publieke-parkings/parking-rijnkaai).

Beperkte mobiliteit

Indien uw mobiliteit beperkt is, kan u dichter bij de ingang parkeren of afgezet worden. Neem bij aankomst telefonisch contact met ons op via +32 480 61 82 27 zodat wij de slagboom voor u kunnen openen.

Immersives kunnen bij gevoelige personen zorgen voor "virtual reality sickness" en leiden tot symptomen zoals misselijkheid, duizeligheid, zweten, bleekheid, evenwichtsverlies, enz.